Naast mijn werkzaamheden als coach, ben ik ook werkzaam als advocaat. Ik ervaar dat de vaardigheden en kennis die ik als advocaat heb verworven, mij zeer goed van pas komen in het coachingstraject. Als advocaat ben ik gewend om probleem-oplossend te denken en om kritische vragen te stellen.

Ik ben een open persoon, met oprechte interesse voor de mensen om mij heen en de personen die ik coach. Ik ben direct, daag uit en denk mee. Samen onderzoeken we alle mogelijkheden. Jij neemt je eigen beslissingen. Ik respecteer jouw mening en de keuzes die je maakt.

Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen ben ik als Registercoach (niveau: Senior Practitioner) aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens de Ethische Code voor beroepscoaches. Ingeval van klachten acht ik mij gebonden aan het Klachtenreglement van de NOBCO.

Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en trainingen en ben ik
* Licensed Practitioner of Neuro-Linquistic Programming door de  University voor NLP en gecertificeerd Enneagram Coach (NOTE)

Overige activiteiten
2009-2018: Lid klachtencommissie Nederlandse Orde van Beroepscoaches
2019- heden: Lid buddycommissie Nederlandse Orde van Beroepscoaches